Ποιοι είμαστε;

Σκοπός μας

Η ιστοσελίδα γιατρός.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει όλους του γιατρούς από όλες τις ιατρικές ειδικότητες με τα στοιχεία επικοινωνίας τους καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό τους και το ιατρείο τους. Η εισαγωγή των στοιχείων των γιατρών είναι εντελώς δωρεάν και ο κάθε γιατρός δεν χρεώνεται απολύτως τίποτα για την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας γιατρός.gr.

Οι επισκεπτες της ιστοσελίδας γιατρός.gr μπορούν εύκολα να αναζητήσουν το γιατρό της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει καθώς και της περιοχής της προτίμησης τους.

Τέλος η ιστοσελίδα γιατρός.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για τις εταιρείας που διοργανώνουν ιατρικά συνέδρια ή ιατρικά σεμινάρια με το να καταχωρήσουν και να προβάλουν τα ιατρικά συνέδρια τους στους άμεσα ενδιαφερόμενους γιατρούς. Οι γιατροί με την σειρά τους μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν αναζήτηση των ιατρικών συνεδρίων που τους ενδιαφέρουν και να βρούν τα στοιχεία επικοινωνίας του διοργανωτή με σκοπό την κράτηση θέσης για το ιατρικό συνέδριο ή ιατρικό σεμινάριο.


Εισάγετε το e-mail σας
Εισάγετε τον κωδικό σας


- Θέλω να κάνω νέα εγγραφή ως :